Villamatot

Villa on luonnonkuitu ja epäilemättä eniten käytetty materiaali maton valmistuksessa. Aina ensimmäisten mattojen solmimisesta lähtien villa on ollut yksi suosituimmista ja halutuimmista materiaaleista maton valmistuksessa. Vielä tänäkin päivänä villalla on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita synteettiset materiaalit pyrkivät saavuttamaan.

Villa ei ole ainoastaan luonnonkuitu, vaan myös uusiutuva kuitu, jota saadaan vapaasti laiduntavista lampaista kerimällä ne 9–12 kuukauden välein. Kuiturakenne on ainutlaatuinen, ja siinä on suojaava solukerros, jonka muoto muistuttaa päällekkäisiä kattotiilejä. Tämä tekee villasta erittäin kestävän materiaalin, joka kestää erinomaisesti päivittäistä kulumista ja joka on myös helppo hoitaa ja pitää puhtaana.

Villamatot hylkivät luonnostaan likaa, ja villakuitujen vahamaisen pinnan ansiosta ne ovat myös vettä ja tahroja hylkiviä. Villa on lisäksi tulenkestävä korkean proteiini- ja kosteuspitoisuuden ansiosta.

Kuidut ovat tyypillisesti kiharia, ja maton nukka nousee aina takaisin pystyyn palauttaen muotonsa, kun siihen on mahdollisuus ilman esteitä. Koska villa on myös hypoallergeeninen, se ei lisää bakteerien ja/tai pölypunkkien kasvua.

Villamatto tarjoaa erinomaisen äänenvaimennuksen ja tuntuu pehmeältä ja mukavalta jalkojen alla. Lisäksi se eristää erinomaisesti lämpöä.

Selaa villamattojen valikoimaamme löytääksesi kotiisi ja tarpeisiisi sopivan maton. Etsitpä sitten paksua ja pehmeää plyysikangasmattoa olohuoneeseesi tai ohuempaa ja käytännöllisempää villamattoa keittiöösi, valittavanasi on lukemattomia värejä ja tyylejä. 

Näytä enemmän
View as Ruudukko Luettelo

Matot 1-100 / 988

Sivu
per sivu
Laskeva järjestys
View as Ruudukko Luettelo

Matot 1-100 / 988

Sivu
per sivu
Laskeva järjestys
Copyright © 2022 Carpet Avenue GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.