Tietosuoja & Evästeet

Tämä tietosuojaseloste määrittelee, miten Carpet Avenue (jäljempänä "Kauppa") käyttää ja suojaa kaikkia Kaupalle antamiasi tietoja käyttäessäsi tätä verkkosivustoa. Carpet Avenue on sitoutunut varmistamaan, että yksityisyyttäsi suojataan. Jos pyydämme sinua luovuttamaan tietoja, joiden avulla sinut voi tunnistaa tätä verkkosivustoa käytettäessä, voit olla varma, että niitä käytetään ainoastaan tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Carpet Avenue voi muuttaa tätä selostetta aika ajoin päivittämällä tämän sivun. Suosittelemme lukemaan tämän sivun aika ajoin varmistaaksesi, että olet ajan tasalla kaikista mahdollisista muutoksista.

Mitä keräämme

Saatamme kerätä seuraavia tietoja:

  • nimi
  • yhteystietoja, mukaan lukien sähköpostiosoite
  • demografisia tietoja, kuten osoite ja postinumero
  • maksutietoja

 

Mihin käytämme keräämiämme tietoja

Tarvitsemme näitä tietoja ymmärtääksemme tarpeitasi ja tarjotaksemme sinulle parempaa palvelua, etenkin seuraavista syistä:

  • Tilauksen toteuttaminen
  • Asiakastilisi rekisteröinti ja hallinta t
  • Yhteydenotto maksu- ja/tai toimituskysymyksissä
  • Saatamme lähettää aika ajoin antamaasi sähköpostiosoitteeseen markkinointiviestejä uusista tuotteista, erikoistarjouksista, kilpailuista tai muista tiedoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua
  • Saatamme käyttää tietoja tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen
  • Saatamme käyttää tietoja verkkosivuston mukauttamiseen kiinnostuksen kohteidesi mukaan

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Luvattoman käytön tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset toimenpiteet suojataksemme ja turvataksemme verkossa keräämiämme tietoja.

Miten käytämme evästeitä

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa ennen sen tallentamista tietokoneesi kiintolevylle. Kun olet antanut suostumuksesi, tiedosto tallennetaan ja eväste auttaa analysoimaan vierailuasi verkkosivuilla tai kertoo, kun käyt tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset reagoivat sinuun yksilönä. Verkkosovellus voi mukauttaa toimintojaan tarpeisiisi sopivaksi sekä sen mukaan, mistä pidät tai et pidä, keräämällä ja tunnistamalla mieltymyksistäsi kertovia tietoja.

Käytämme toiminnallisia evästeitä tunnistaaksemme, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä koskevaa tietoa sekä kehittämään verkkosivujamme, jotta voimme räätälöidä niitä paremmin asiakkaiden tarpeisiin sopiviksi. Käytämme näitä tietoja ainoastaan tilastolliseen analysointiin, minkä jälkeen poistamme tiedot järjestelmästä.

Yleisesti evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremmat verkkosivut antamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut koet hyödyllisiksi ja mitkä et. Eväste ei missään tapauksessa anna meille pääsyä tietokoneellesi tai muihin tietoihisi, lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka päätät jakaa kanssamme. Voit päättää, hyväksytkö vai hylkäätkö evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit muokata selaimesi asetuksia ja halutessasi evätä evästeet. Tämä saattaa estää sinua hyödyntämästä kaikkia verkkosivujemme toimintoja täysimääräisesti.

Linkit muille verkkosivustoille

Carpet Avenue saattaa sisältää linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Jos seuraat näitä linkkejä ja poistut Carpet Avenuelta, huomioi kuitenkin, että toinen verkkosivusto ei ole millään tavalla meidän hallinnassamme. Emme siis pysty vastaamaan tietojesi suojaamisesta ja yksityisyydestä, mikäli annat tietojasi vieraillessasi muilla sivustoilla kuin Carpet Avenue. Tämä tietosuojaseloste ei koske tällaisia sivustoja. Suosittelemme sinun olevan varovainen ja tutustumaan kyseisen verkkosivuston omaan tietosuojaselosteeseen.

Facebook-liitännäisten käyttö

Sivustollamme käytetään niin kutsuttuja sosiaalisia liitännäisiä, jotka kuuluvat Facebookin sosiaaliseen verkkoyhteisöpalveluun, jota ylläpitää Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Liitännäismoduulit tunnistaa Facebook-logosta tai laajennuksista "Social Plug-in of Facebook" tai "Facebook Social Plugin". Yleiskatsaus erilaisista Facebook-liitännäisistä ja niiden ominaisuuksista löytyy täältä: developers.facebook.com/docs/plugins

Jos vierailet sivustollamme jollakin sivulla, jossa on tällainen liitännäinen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin palvelimiin. Liitännäisen sisältö siirtyy sitten Facebookin toimesta suoraan selaimellesi ja integroituu sivuun.

Tämän integroinnin kautta Facebook saa tiedon, että selaimesi on siirtynyt kyseiselle sivulle verkkosivustollamme, vaikka sinulla ei olisi Facebook-profiilia tai et ole kirjautunut sisään Facebookiin. Nämä tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) lähetetään selaimestasi suoraan Facebook-palvelimelle ja tallennetaan sinne. Jos olet kirjautunut Facebookiin, vierailusi verkkosivustollamme voidaan linkittää suoraan Facebook-tiliisi. Jos esimerkiksi käytät liitännäisiä, esimerkiksi painamalla Tykkää-painiketta tai kommentoimalla, nämä tiedot lähetetään myös suoraan Facebook-palvelimelle ja tallennetaan sinne. Tieto julkaistaan myös Facebookissa, missä ne näkyvät Facebook-ystävillesi. Facebook voi käyttää näitä tietoja mainontaan ja markkinointiin sekä Facebook-sivujensa rakentamiseen. Tämän lisäksi on hyöty - kiinnostus- ja yhteysprofiileja, joita Facebook luo esimerkiksi selvittääkseen miten käytät verkkosivustoamme. Tämä perustuu mainoksiin, joita näet Facebook-sivuillasi. Tarkoitus on ilmoittaa muille Facebook-käyttäjille vierailustasi ja käyttäytymisestäsi verkkosivuillamme ja luoda lisäpalveluja, jotka voidaan yhdistää Facebookin käyttöön. Jos et halua Facebookin yhdistävän verkkosivuiltamme kerättyjä tietoja Facebook-tiliisi, sinun tulee kirjautua ulos Facebookista ennen kirjautumista verkkosivuillemme. Tietoa Facebookin kautta tapahtuvan tiedonkeruun, jatkokäsittelyn ja hyödyntämisen tarkoituksesta löytyy Facebookista. Voit selvittää, mitä oikeuksia sinulla on ja millä tietokoneen asetuksilla voit suojata yksityisyyttäsi sekä lukea Facebookin tietosuojaohjeita. Tiedot löytyvät seuraavasta linkistä: http://www.facebook.com/policy.php

 

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsiä, verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Inc. (Alphabet) ja Google Certified Dealers, joka on osa Google Consumer Protection Program (”Google”). Google Analytics ja Google Certified Dealers käyttävät tietokoneellesi tallennettuja evästeitä, jotka ovat tekstitiedostoja, joiden avulla voi analysoida verkkosivuston käyttöä. Verkkosivujemme käyttöä koskevat tiedot (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirretään ja tallennetaan Yhdysvalloissa sijaitsevalle Google-palvelimelle.

Jos IP-osoitteen anonymisointi on kuitenkin aktivoitu tällä verkkosivustolla, Google lyhentää IP-osoitteesi etukäteen Euroopan Unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousaluetta koskevan sopimuksen piiriin kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Google-palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään vasta siellä.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen, miten käytät verkkosivujamme, luodakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta sekä tarjotakseen verkkosivustojen operaattorille muita verkkosivustojen käyttöön ja internetin käyttöön liittyviä palveluita, jotka selaimesi välittää Google Analyticsin kautta. IP-osoitetta, jonka selaimesi antaa osana Google Analyticsia, ei liitetä muihin Google-tietoihin.

Voit estää evästeiden tallentamisen muuttamalla selaimesi asteuksia. Huomioi kuitenkin, että jos teet näin, et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston ominaisuuksia yhtä laajasti. Voit estää evästeiden asentamisen tietokoneellesi seuraavasta linkistä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi

Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt tietojen käsittelemisen, jotka Google on kerännyt yllä kuvatuilla menetelmillä ja yllä mainittua tarkoitusta varten.

 

Klarna

Luottotietojen tarkistus
Ostohetkellä suoritetaan luottotietojen tarkistus, mikä tarkoittaa joissain tapauksissa luottoraportin ottamista. Saat kopion luottotietojen tarkistamisesta postitse.

Tietosuojaseloste
Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Klarna käsittelee henkilötietoja tunnistamista, asiakasanalyysejä, luotonvalvontaa, markkinointia ja liiketoiminnan kehittämistä varten. Asiakasnumeroa käytetään asiakashallinnassa. Lue Klarnan tietosuojaselosteesta tarkempaa tietoa siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja. Käyttämällä Klarna Laskua hyväksyt henkilötietojen käsittelyn Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää laskutuksesta tai laskun ehdoista, ota yhteyttä Klarnaan saadaksesi lisätietoja.

 

Henkilötietojen käsittely

Voit halutessasi rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttämistä seuraavilla tavoilla:

  • Kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivuillamme, etsi ruutu, jota klikkaamalla osoitat, ettet halua tietojasi käytettävän suoramarkkinointiin.
  • Jos olet aikaisemmin hyväksynyt, että käytämme henkilötietojasi, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@carpetavenue.com.

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, lukuun ottamatta toimitus- ja maksukumppaneitamme, jotka tarvitsevat tiettyjä tietoja tilauksesi yhteydessä. Laki saattaa velvoittaa meitä luovuttamaan tiettyjä tietoja viranomaisille (esim. kirjanpitoa koskevat säännöt ja määräykset).

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on oikeus saada ote kaikista tiedoista, jotka olemme rekisteröineet sinusta vuoden 1998 Tietosuojalain nojalla. Halutessasi voit pyytää meitä poistamaan tai korjaamaan tietosi, jos ne ovat virheellisiä tai puutteellisia. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@carpetavenue.com saadaksesi kopion säilyttämistämme henkilötiedoistasi.

Copyright © 2020 Carpet Avenue GmbH. All rights reserved.