Tervetuloa sivustollemme, josta löydät laajan valikoiman käsinsolmittuja mattoja – käsiesi ulottuvilla

Me Carpet Avenuella pyrimme tarjoamaan kattavimman valikoiman käsinsolmittuja mattoja parhaaseen markkinahintaan – koottuna nykyaikaiselle, helposti navigoitavalle sivustolle. Haluamme, että ostokokemuksesi on miellyttävän yksinkertainen, tehokas ja mukava.

Meiltä sinulle

Valikoimamme koostuu lukuisista erilaisista matoista. Meillä on alkukantaisempia, rustiikkisia paimentolaismattoja, jotka on solmittu vaatimattomissa olosuhteissa. Lisäksi löydät meiltä ajattomia klassisia persialaisia mattoja ja vaikuttavia silkkimattoja, joiden solmutiheys on yli miljoona solmua/m2, kaikkein taitavimpien kutojien solmimana. Tarjoamme itämaisia käsinsolmittuja mattoja kaikissa eri muodoissa ja ko’oissa.

Idän muinaisista kaupungeista aina Euroopan mattopääkaupungin, Hampurin Speicherstadtin, pitkät perinteet omaaviin varastoihin – suoraan sinun kotiovellesi toimitettuna.

Miksi ostaa Carpet Avenuelta?

Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta, sekä hallussamme valtava määrä tietoa ja kokemusta niin verkkokaupasta kuin liikkeistämme.

Me välitämme

Meillä on intohimoinen ja kokenut tiimi mattoasiantuntijoita, jotka auttavat sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan maton. Asiakastyytyväisyys on meidän tärkein prioriteettimme.

Käsinsolmittu matto, josta voit nauttia useiden vuosien ajan.

Paras markkinahinta

Meillä on pitkät suhteet vahvaan ja luotettavaan tavarantoimittajien verkostoon, minkä ansiosta pystymme ostamaan juuri oikeat matot.

Hankimme kaikki mattomme ilman välikäsiä, suoraan pitkäaikaisilta, hyvämaineisilta yhteistyökumppaneiltamme mattojen tuottajamaista. Näin pystymme pitämään hinnat alhaisina sekä tarjoamaan sinulle asiakkaanamme parhaan laadun ja markkinahinnan.

Olemme eettisiä

Noudatamme korkeimpia eettisiä periaatteita taataksemme parhaat työolosuhteet tuotantomaissa. Huolehdimme säännöllisesti työntekijöiden oikeuksista ja standardeista sekä valvomme niitä.

Katsomme tulevaisuuteen

Lisäämme jatkuvasti valikoimaamme uusia mattoja ja optimoimme verkkosivujamme, jotta voisimme taata parhaan mahdollisen ostokokemuksen verkossa.

Lopputulos?

Löydät juuri etsimäsi maton oikeaan markkinahintaan ja voit nauttia siitä useiden vuosien ajan.

Carpet Avenue – Löydä mattosi täältä!

Ota yhteyttä Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.