Rajaa

Etsi matto

Etsi matto
Mattoni saa maksaa:
Tyhjennä
Bidjar

Bidjar

Kansainvälisesti ”Persian rautamattona” tunnetut Bidjar-matot ovat rakenteeltaan hyvin tiheitä ja painavia, ja ne on valmistettu erittäin laadukkaasta villasta. Mattojen valmistuksen aikana kutojat puristavat nukan niin voimakkaasti, että siitä tulee lähestulkoon pystysuoraa. Mattojen kuteita ja solmuja lyödään painavilla puisilla tai metallisilla harjoilla, mikä saa aikaan erittäin tiiviin nukan. Tämä estää soraa ja muita pieniä hiukkasia pääsemästä nukkaan.

Bidjar-mattoja on saatavilla eri kokoisina ja niissä riittää valittavaa Zaronim-mallista (150 x 100 cm) alkaen aina suurempiin mattoihin.

Matot valmistetaan tuplasolmuilla (turkkilaiset solmut), ja niitä on saatavilla monilla eri kuvioinnilla ja muotoilulla. Kaikkein yleisimpiä muotoiluja ovat Herati (kukka, jota ympäröi neljä lehtimäistä elementtiä) ja Mahi (kalakuviointi). Bidjar-matot ovat tavallisesti punaisia ja sinisiä, ja ne on koristeltu beigen värisillä elementeillä. Bidjar-matot tuovat huoneeseen kuin huoneeseen voimakasta ja eleganttia charmia.

Näytä enemmän
Ota yhteyttä Copyright © 2024 Carpet Avenue GmbH. Kaikki oikeudet pidätetään.